Region

Svet

Veliki solistički koncert Seke Aleksić u Štark Areni! (VIDEO)

Drugi po redu, veliki solistički koncert Seke Aleksić u Štark Areni 14. aprila 2018. godine.

Veliki solistički koncert Seke Aleksić u Štark Areni! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Punih petnaest godina Seka Aleksić, jedna je od najboljih pevačica na našoj muzičkoj sceni. Svoj imidž je izgradila zahvaljujući velikom profesionalizmu, dobrim pesmama, harizmom i jedinstvenim glasu. Koncert će predstavljati promociju poslednja dva albuma: "Lek za spavanje" i "Koma", kao i novog singla "Folirant". 

Seka je 2002. godine izdala svoj prvi CD, sa vodecom numerom „Da sam musko“i odmah je bilo jasno da je estradno nebo dobilo novu zvezdu. Nakon godinu dana kasnije izdaje drugi album gde su se izdvojili hitovi „Crno i Zlatno“ i „Ko da sutra ne postoji“ Seka potvrdjuje svoje sigurno mesto na estradi. 2005. godine izdaje album „Dodji i uzmi me“ i od tada krece vrtoglavi uspon ka samom vrhu, dok se istovremeno za njene nastupe traži karta vise. Popularnost je nije ponela, ostala je prirodna i spontana, uvek spremna da se odazove humanitarnim akcijama. 

Svoj prvi solistički koncert održala je oktobra 2010. godine u Beogradskoj Areni, a u proleće 2012. godine izdaje svoj šesti album pod nazivom "Lom", 2015. godine album " Lek za spavanje" i 2017. album "Koma" na kome je svaka pesma bukvalno hit za sebe.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>