Region

Svet

Emina Jahović i Mustafa Sandal, svoj loš brak krili zbog finansija!?

Pevačica Emina Jahović juče je objavila da se razvodi od supruga. Razmirice među njima i loš brak, Mustafa Sandal i ona krili su između ostalog i zbog finansija.

Emina Jahović i Mustafa Sandal, svoj loš brak krili zbog finansija!? Screenshoot Youtube



Jedan od bitnijih razloga zašto su Emina i Mustafa dugo glumili idealan par i krili činjenicu da su razdvojeni je taj što turski pevač tamo važi za idealnog porodičnog muškarca, ali i iz finansijskih razloga. Njih dvoje imaju ugovore sa raznim sponozorima kao bračni par, pa je sada glavno pitanje kako će sve to uticati na njihov konto u banci. Mustafa se u septembru na svadbi prijatelja pojavio sam i to je bila prva inicijalna kapisla da njihovi najbliži prijatelji shvate da nešto nije u redu. Kako je već sve bilo jasno, Sandal je navodno priznao da postoje razmirice u njihovom odnosu, a Emina se još pre toga poverila svojim prijateljima. Međutim, kako je njihov brak uslov za njihovu finansijsku stabilnost, pitanje je kada će i formalno doći do razvoda. 

Mnogi osuđuju ovaj još uvek bračni par, zbog pominjanja finansija kao razlog ostanka u braku, koji ne funkcioniše. Nesuglasice među njima traju poslednje dve godine, a intenzivirale su se poslednjih nekoliko meseci i dovele do sve češće razdvojenosti. Ipak, u javnosti njih dvoje su pričali da su srećni, sve do juče kada se Emina Jahović slomila.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>