Zadruga

Parovi

Zadruga: Jelena Krunić o Darku Lazicu, pored toga što je glupi narkoman i papučar je! (VIDEO)

Bivša igračica i starleta Jelena Krunić koja sada boravi u rijalitiju "Zadruga" pred tv kamerama je izjavila o Darku Laziću da, pored toga što je glupi narkoman i što sve pare stoje kod Ane, on je i papučar!

Zadruga: Jelena Krunić o Darku Lazicu, pored toga što je glupi narkoman i papučar je! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Jelena Krunić tvrdi da je Darko Lazić često boravio u njenom stanu, a u afektu je odlučila da otkrije njegove navike sa drogom, zato što ju je nazvao "običnom igračicom". Jelena dodaje, da se Darko pravio pametan i fin, a da se nešto desilo u emisiji "Amidž šou" kada ga je Ognjen pitao da li je istina da se razvodi od Ane Sević zbog nje. Na to je Darko odgovorio: " Ma to je obična igračica".  Jelenu Krunić je ovo iznerviralo, pa je rekla:" Kad sam to čula, ja rekla da je on narkoman, da je kupio belo mače od mene, da bi ga odneo Ani i ništa… Sve, sve sam izdeklamovala. Ako sam ja obična igračica, onda si ti običan narkoman".

Jelena još otkriva da Darko nije smeo da ide kući, da je ostao sa njenim drugom i da nije mogla da ga izbaci iz stana: "Išao je u wc na svakih 20 minuta, šta je mogao da uradi… Glup je kao tri ku*ca. Pored toga što je glup, sve pare stoje kod Ane, samim tim je papučar.”

Koga je još pominjala Jelena i šta je sve rekla, pogledajte u video snimku ispod teksta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>