Zadruga

Parovi

Zadruga: Divna progovorila zašto je u rijalitiju i zapušila usta svima! (VIDEO)

Tokom porodičnog sastanka pojedini zadrugari napali su Divnu Milanović. Divna progovorila zašto je u rijalitiju "Zadruga" i zapušila usta svima! 

Zadruga: Divna progovorila zašto je u rijalitiju i zapušila usta svima! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Pojedini zadrugari napali su Divnu Milanović zbog toga što se, kako oni tvrde, plaši od napuštanja rijalitija, što je ona demantovala. Divna je rekla kako joj nije problem da rijaliti “Zadruga” napusti u bilo kom trenutku, da bi zatim dala odgovor na pitanje Milice Dugalić zbog čega je ona, zapravo, u rijalitiju. Divna je bila iskrena: " Ne mogu da vas gledam ovde! Ovde sam zbog porodice, zbog svog zdravlja. Ako može ta operacija da uspe napolju, koju ja hoću… Da se izlečim, da budem normalna osoba, zdrava i prava. To je moj cilj. Postoji šansa”. U priču se umešala i Saška Karan i bila veoma surova: "Lepo je to Divna, ali nisi to pričala tako. Sećam se dok je još Marko bio tu, kada je rečeno da ste probali sve i da ne može to da se uradi".

Na Divninom licu se jasno videla tuga ali je ipak rekla : "Postoji nada i šansa, verujem u Boga i znam da će da me pogleda. Postoji šansa da se operišem, da stanem na noge i da budem zdrava i prava osoba”.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>