Zadruga

Parovi

Zadruga: Šta je Anđela bacilo u depresiju i zašto želi da napusti rijaliti!? (VIDEO)

Šta je Anđela Rankovića bacilo u depresiju i zašto želi da napusti rijaliti "Zadruga"!? Možda su ga dotukle pridike Teodorine majke Gordane.

Zadruga: Šta je Anđela bacilo u depresiju i zašto želi da napusti rijaliti!? (VIDEO) Screenshoot Youtube




Anđela Rankovića od samog početka prate burna dešavanja, otkako je ušao u rijaliti "Zadruga". Od prozivki da je ,,papuča" i da nosi ,,maminu suknju" pa sve do osude zbog njegove veze sa Teodorom Džehverović, od strane njegove majke i ujaka. Borio se da opstane sa svim što ga je mučilo, posebno u vezi sa Teodorom ali u emisiji "Amidži šou" je jasno stavio do znanja da mu je majka najbitija. Reakcije takmičara su bile burne, a Anđelo je potpuno klonuo. Teodora se u ovoj priči ponela jako zrelo, pa je odlučila da ga u potpunosti sasluša. Ona je želela da mu pomogne, a on joj je ispričao sve što mu leži na duši svih ovih meseci. Između ostalog Anđelo je naveo da je doživljavao nervne slomove, da je plakao, šutirao, besneo, da ga boli glava i da se svađa sa svima. Pomenuo je i Teodorinog bivšeg dečka Kristijana: "Pored toga dogodi se situacija kako ja 4 meseca slušam kako moju devojku prozivaju da je ovakva i onakva. Ti sve to treba da opravdaš i da u to veruješ. E, onda kada o tvojoj devojci neće da kažu ništa dobro, onda se dogodi da kad se tvoj bivši dečko pomene o tome se priča danima. Svaki put se priča o Kristijanu, o spotu i tako konstatno u krug. Dogodi se situacija kada ja sjebem neke stvari, kad ne znam da se iskontrolišem, pa upadnem u depresiju zbog toga, kad nam neko krade hranu, kad neko kaže da li ti je dečko svr*io u usta. I da ne smeš i da smeš ništa ne smeš da uradiš. Dogodi se da si ovde 5 meseci, a vidiš ih samo dva puta. To je situacija da ćeš ovde ostati 9 meseci, a ušao si na mesec dana da vidiš kako je to. Onda je ušla tvoja mama, pa su i tad napadali što je ušla i kako je ušla. E, desilo mi se onda da sam otišao u ,,Amidži šou" iako to nisam želeo, šta ću ja tamo?"

Teodora nije mogla da poveruje da je to sve zbog čega je on tužan i nervozan, pa mu je sasula u lice šta je sve ona proživela i da bi već odavno doživela nervni slom ako bi se po svim tim situacijama merili: "Sve to 80 posto ti proživljavaš moje muke, koje su mnogo lakše nego kada su tvoje sopstvene. Ti si naveo Kristijana, Ćazima, mamu, sve to je ono moje kroz šta si ti morao da prolaziš. Ja, koja sam to prošla na svojoj koži i osetila plus tvoje. Da li te je iko ovde napao za pet meseci, ali onako pošteno? Ja sam pored svega slušala kako me tvoja majka neće, kako sam Kristijana dovela do ludila, kako sam bila sa Ćazimom. Ja znam da nije lako, voleće te bez obzira na sve. A, ja sam ta koja daje sve od sebe da tebi bude lepo!"

Anđelo je stariji od Teodore pet godina ali čini se da se poneo jako nezrelo. Pogledajte kako je razgovor tekao, pa prosudite sami.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>