Zadruga

Parovi

Zadruga: Novi rijaliti par. Luna i Sloba sada mogu u penziju! (VIDEO)

Novi rijaliti par! Luna i Sloba sada mogu u penziju, tvrdi Miki Đuričić. Najviše pažnje privukao je spoj Baneta Čolaka i Nadežde Biljić u rijalitiju "Zadruga", a kako su sami otkrili javnosti, sve se spontano dogodilo. 

Zadruga: Novi rijaliti par. Luna i Sloba sada mogu u penziju! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Kako su Bane i Nadežda dugo o tome komentarisali, Miki Đuričić je iz rehabilitacije čuo njihov razgovor, pa je odlučio da im se pridruži u izolaciji, a ono što je izjavio, Baneta je nateralo da pocrveni od stida: "Ti i Nadežda bi bili najjači par u istoriji rijalitija! Sloba i Luna mogu da idu u penziju. Od sutra sedite jedno pored drugog, ali svi parovi u istoriji mogu da odu ako se vas dvoje smuvate. Tako si i Mariju Anu jurio da bi opstao u rijalitiju. Ovo je iskreno i to se vidi, samo što je njemu glupo zbog kamera, ima on simptaije. Sinoć smo sve videli! A šta je ona, dama koja je bila blizu pa ste se kao tr*ali za prvu pomoć, jesi rekao da bi je pokidao da nema kamere, a Nadeždi se isto ti sviđaš. Video sam ja sinoć, budućnost je pred vama! A, sad će ispod videa gde dr*aš na youtube ići komentari: Bedniče, idiote!" 

Nadeždi su ove reči  imponovale, a Miki je u duhu svoje tradicije započeo igru ,,Zanimljive geografije" pa im je postavljao pitanja, jer kako kaže, on mora da proveri da li je ona zaista dostojna veze sa njegovim najboljim drugom. Banetovo ponašanje nakon svega što je Miki Đuričić rekao možete pogledati u video snimku koji sledi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>