Zadruga

Parovi

Zadruga: Sanja Stanković progovorila svom dečku! (VIDEO)

Sanja Stanković je u rijalitiju "Zadruga" progovorila o svom dečku. Postavila mu je ultimatum pa je sada skeptična po pitanju njihovog odnosa.

Zadruga: Sanja Stanković progovorila svom dečku! (VIDEO) Screenshoot Youtube
Sanja je više puta bila prozvana od strane nekih ukućana zbog toga što često ignoriše Matoru i da je  ponižava pred svima. Ipak, ona se ovog puta u potpunosti otvorila Jovani i priznala joj šta je najviše muči iz spoljnog sveta, te je progovorila o svom dečku: " On vrlo dobro zna da ja zaslužujem mnogo više i da neće biti isto kao pre mog ulaska u rijaliti. Ja ako sam mogla da ostavim nekog koga sam najviše volela, ja tako mogu svakog, ali svakog. Ja njega ne volim kao što sam jednog volela, niti tom jačinom. Ako on mene ne poštuje i ako ja osetim da će biti kao što je bilo ranije, sve pada u vodu". Matora je pokušala da je uteši, govoreći joj da će se on promeniti ako je voli i da to zna po sebi. Sanja je nastavila: " Ti ne znaš kako je bilo meni i njemu, ni kako je taj naš odnos funkcionisao i što se tad nije promenio ako mu je stalo? Možda se i promeni sad kad je video kad sam ovde. Ja stojim iza toga da je dobar čovek i dobar prijatelj, sve to stoji... ali, ti znaš kakav život on vodi i da to nikad neće prestati. I šta voli i šta radi". 

Matora je pomno slušala sve ono o čemu je Sanja govorila, a šta je Sanju navelo da javno progovori o stvarima van "Zadruge" tek ćemo saznati.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>