Ostalo

Sme�no

Da li ste znali čemu sve može služiti balzam za usne?!

Balzam za usne čini da vaša koža bude meka i usne negovane ali da li ste znali čemu sve još može služiti balzam za usne?!

Da li ste znali čemu sve može služiti balzam za usne?! Svet Plus



Ovu sitnicu skoro svaka žena ima u svojoj torbi, neseseru ili džepu, a ona se može upotrebiti i na mnogo drugih korisnih načina. Možete na primer, skijuti "tesan" prsten, tako što balzamom namažete kožu prsta i lagano okrećete i povlačite prsten. Ukoliko imate zanoktice, svaki put posle pranja ruku namažite zanoktice, to će omekšati kožu i sprečiti njeno pucanje. Isto učinite i ukoliko imate kijavicu, odnosno namažite kožu nosa koja puca prilikom korišćenja maramice. Mazanjem posekotina od brijanja, zaustavićete krvarenje, a vaše obrve izgledaće mnogo lepše ako ih namažete balzamom. Suvu kožu na laktovima svake večeri istrljajte balzamom za usne, tako će biti meki i glatki.

Koliko puta smo imali problem sa rajsfešlusom koji se zaglavio i ovo možete rešiti balzamom, tako što ćete naneti malu količinu i povlačiti gore dole dok ne proradi. I za fijoku koja škripi, rešenje je balzam. Namažite ga na točkić po kojem fijoka klizi. Nanesite malo balzama na prst i istrljajte grlo sijalice pa je zašrafite. Na taj način balzam će podmazati grlo i pomoći vam kod menjanja sijalice. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>