Region

Svet

Region

Žene sa Dedinja: Šta je trebalo da se dogodi u četvrtoj sezoni!

Serija "Žene sa Dedinja" trebalo je da ima pet sezona, nažalost nije snimljena ni četvrta, a evo šta je trebalo da se dogodi u četvrtoj sezoni. 

Žene sa Dedinja: Šta je trebalo da se dogodi u četvrtoj sezoni! Screenshoot Youtube



"Žene sa Dedinja" se snima od 2009. godine, emitovano je 26 epizoda u tri sezone. Kada je projekat pokrenut, najavljeno je snimanje 5 sezona, koliko je imala i originalna holandska serija "Gooische Vrouwen" po čijoj licenci je i radjena serija "Žene sa Dedinja" u produkciji Emotion Movies-a. Niko za sada nije zvanično rekao da se snimanje neće nastaviti ali ni da hoće. 

Poslednja epizoda treće sezone, završava se tako što glavne junakinje dobijaju poklon na kućnu adresu i to od kućne pomoćnice Zorke. U kutiji je bomba, a poslednja scena je odbrojavanje sata na bombi. Mogli smo samo da nagađamo šta se dogodilo kada je sat odbrojao nulu, a da se snimila četvrta sezona ove popularne serije i da se pratio scenario serije  "Gooische Vrouwen", u seriji bi poginula Valerija i bio bi uveden novi lik žene. Čarna i Martin Malbaš imali bi velike probleme u braku, Alisa bi našla novog dečka, ali ništa ne bi bilo kako se na prvi pogled čini. Klara bi bila jako usamljena i odala bi se alkoholu. 

Nažalost, u međuvremenu u 45-oj godini života,  preminula je Irena Mičijević Rodić koja je u seriji glumila Klaru. Irena je iza sebe ostavila uloge u seriji “Žene sa Dedinja”, u filmu “Mali svet” Miloša Radovića, u brojnim filmskim i televizijskim naslovima engleske produkcije. Živela je u Londonu sa porodicom, a svoj Beograd nikada nije zaboravila.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>