Region

Svet

Neka gori sve: Hit Dušana Kostreševića koji će zapaliti klubove! (VIDEO)

Pesma „Neka gori sve“ predstavlja krunu dosadašnjeg rada mladog, talentovanog pevača Dušana Kostreševića. Hit koji će zapaliti klubove i sasvim sigurno pokupiti simpatije čitavog regiona!

Neka gori sve: Hit Dušana Kostreševića koji će zapaliti klubove! (VIDEO) Promo



"Neka gori sve" je Dušanov prvi singl, a njegov kvalitet je nesporan. Za muziku, aranžman i tekst bio je zadužen naš poznati kompozitor Saša Milošević Mare, a video produkciju potpisuje "Grand Production". Neverovatno kadrovi u spotu zabeleženi su u najelitnijem beogradskom event centru „Club City Hall“-u. 

Dušan je do sada bio poznat javnosti kao pevač koji je 2015. godine nastupao u čuvenom takmičenju „Pinkove zvezde“, gde se plasirao u nekoliko krugova i sa svojih 19 godina prvi put uspešno predstavio svoj rad široj javnosti. Nakon toga, on je gostovao na više lokalnih i pokrajinskih televizija, poput RTV-a, gde je nastupao u emisiji “Neka pesma kaže”. Kostrešević je svoj rad nastavio prepevavši nekolicinu poznatih i popularnih pesama, za šta je dobio pohvale ostvarenih zvezda, poput: Saše Matića, Dženana Lončarevića i članova Lexington benda. Sa svojim bendom, Dušan je nastupao kao predgrupa Svetlani Ceci Ražnatović  na dočeku 2018. godine u Banja Luci. 

Pesmom "Neka gori sve", Dušan Kostrešević je zakoračio na sledeći stepenik koji bez ikakve sumnje vodi ka izuzetno uspešnoj muzičkoj karijeri. Pogledajte kako zvuči i izgleda spot kojim ovaj talentovani mladi pevač otvara sebi put ka zvezdama. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>