Region

Svet

Rada Manojlović izričita da je političar ne zanima! Srećna je sa Harisom!

Političar je navodno navalentan i pevačici šalje skupocene poklone, a odnedavno je počeo i da je proganja po nastupima. Rada Manojlović izričita da je političar ne zanima! Srećna je sa Harisom!

Rada Manojlović izričita da je političar ne zanima! Srećna je sa Harisom! Screenshoot Youtube



Moćnog političara ne zanima to što je Rada u srećnoj vezi sa Harisom i sve bi dao da bude njegova. Njih dvoje su se upoznali pre šest meseci na privatnom veselju gde je Rada pevala, ali ona nije obraćala pažnju na njega, niti mu je davala povoda da pomisli da među njima može nešto da se desi. Međutim, to njega nije sprečilo da joj se navalentno udvara. Ono što je Radi najviše zasmetalo je skupocen poklon koji je stigao na njenu kućnu adresu. Pevačica je poklon odmah vratila i obavestila Harisa šta se dogodilo, a on se složio da je dobro postupila vrativši poklon nazad. Dobro upućen izvor, kaže da je političar nastavio da zove Radu, a na kraju i otišao na jedan od njenih nastupa gde su pale teške reči. Rada je bila izričita da ne želi da ima ništa sa njim i da je u srećnoj vezi sa Harisom, koju niko i ništa ne može da uzdrma.

Rada Manojlović je potvrdila ove priče o političaru ali i dodala da o tome ne želi da govori. Smatra da danas svako daje sebi za pravo da se udvara ženi, to nije ništa neobično ali nju interesuje samo posao, nove pesme i publika. U stabilnoj je vezi, pa nema mesta za ovakve priče.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>