Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Zanimanja koja privlače žene i muškarce pri odabiru partnera!

Platforma za upoznavanje partnera "Tinder" objavila je listu najomiljenijih zanimanja. Zanimanja koja privlače žene i muškarce pri odabiru partnera!

Zanimanja koja privlače žene i muškarce pri odabiru partnera! Svet PlusKorisnici "Tinder" platforme su do sada mogli da steknu utisak o drugoj osobi na osnovu fotografije, a sada je dodata opcija za upisivanje radnog mesta i obrazovanja. Ovo se pokazalo kao dobra odluka jer je, kako kažu iz ove kompanije, time povećana šansa za pronalazak prave osobe. Posle prve analize, "Tinder" je napravio listu poslova koji su se pokazali kao najprivlačniji, odnosno koji imaju najveći potencijal za pronalaženje idealnog partnera. 

Zanimanja poput učiteljice, preduzetnice ili ličnog fitnes instruktora, omiljena su kod oba pola. Poslovi vezani za zdravlje, komunikaciju i kreativnost su se pokazale omiljene među muškarcima. Na prvom mestu najprivlačnijih poslova je fizioterapeutkinja, a preduzetnica na trećem mestu. Kod žena je situacija malo drugačija. One obožavaju „klasična“ muška zanimanja. Tako se u vrhu liste nalaze pilot, vatrogasac i doktor. Zanimanje manekena je kod žena tek na desetom mestu, a kod muškaraca su manekenke na osmom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>