Zadruga

Parovi

Zadruga: Sanja se kaje zbog izgovorenih reči, kaže da nije tako mislila! (VIDEO)

Svedoci smo sve češćih svađa između Sanje i Matore ali sada se Sanja kaje zbog izgovorenih reči, kaže da nije tako mislila!

Zadruga: Sanja se kaje zbog izgovorenih reči, kaže da nije tako mislila! (VIDEO) Screenshoot Youtube




Matora i Sanja Stanković pričale su o svom turbulentnom odnosu u pabu sa voditeljem Ognjenom Amidžićem. Nakon svađe koju su imale njih dve, stanje u odnosu ove dve zadrugarke sada je dosta mirnije, smatra Matora, dok Sanja tvrdi drugačije. Sanja, kaže da je stanje srednje žalosno i da pokušavaju da nađu neku mirnu tačku. Žao joj je što je planula i što je rekla svaša, a nije tako mislila: " Krivo mi je zbog toga, jer nisam ni pola tako mislila. Ja znam da ispadam manipulator, ali nije tako!". Jovana otvoreno govori: "Najveći problem je što je naš odnos ovde u kući... pokušavam da joj objasnim da je naš odnos savršen! Mi imamo problem što sam ja užasno tvrdoglava. Ona na moje peckanje odgovara. Onaj njen stav sinoć bio je užasan. Ona je ovde ceo moj svet!"

Matoroj smeta što Sanja non stop govori da ima dečka i što se pravda ali da nije sramota priznati da imaš emocije prema nekome. Krivo joj je što se sve ovo desilo i dodaje da ona i Sanja nisu u gej vezi, niti ona traži od nje da to prizna. Šta su još njih dve rekle Ognjenu, pogledajte u video snimcima ispod teksta.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>