Region

Svet

Region

Ubice mog oca deveta epizoda: Još jedan sukob Jakovljevića i Marjanovića!

U novoj epizodi "Ubice mog oca", koja će biti emitovana 12. februara u 20 časova možete videti još jedan sukob inspektora Jakovljevića i direktora policije Marjanovića. 

Ubice mog oca deveta epizoda: Još jedan sukob Jakovljevića i Marjanovića! Screenshoot YoutubeOsim sukoba između Jakovljevića i Marjanovića u fokusu će biti i privatni život inspektora Mirka Pavlovića, a pojaviće se i njegova supruga o kojoj smo do sada samo slušali. Aleksandar odlazi u Banjaluku što će Marjanović, naravno, saznati do kraja dana. Inspektor Mirko moli za oproštaj oca pokojnog Baneta. Pritisak da se Baron pusti na slobodu postaje sve veći.

Osma epizoda donela je spektakularne scene potere, u kojoj je učestvovao inspektor Jakovljević, a publiku je zaintrigirao odnos nove forenzičarke, Rade i Nikole Kovačevića. Šta će se tu još izdešavati ostaje nam da vidimo u narednim epizodama. Ostalo je jos četiri epizode i iščekuje se rasplet slučaja koji je uzdrmao naše glavne junake ali i nove likove koji su osvojili publiku.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>