Region

Svet

Anabeli prete smrću, pominju pokojnu pevačicu Jelenu Marjanović!

Pevačica, majka učesnice „Zadruge“, prolazi kroz pravi linč zbog Lunine veze sa oženjenim Slobom Radovanovićem. Anabeli prete smrću i čak pominju pokojnu pevačicu Jelenu Marjanović!

Anabeli prete smrću, pominju pokojnu pevačicu Jelenu Marjanović! Screenshoot Youtube



Pevačica je gostujući u emisiji „Narod pita“ sa Marijom, majkom Miljane Kulić, iznela niz informacija o pretećim porukama koje dobija. Tvrdi da konstantno dobija preteće poruke ali da i dalje veruje u institucije ove zemlje: " Stižu mi pretnje smrću, prete da će da kamenuju i mene i Lunu i da nas ubiju, čak pominju nesrećnu pevačicu Jelenu Marjanović. Ako mi bude dlaka sa glave falila, setite se ovih mojih reči".

U toku emisije, Anabeli je stigla uznemirijuća poruka od bivšeg supruga, Luninog oca, Gagija Đoganija, pa je prokomentarisala: " Sada sam dobila jako uznemirujuće poruke od Gagija. Javno mu se izvinjavam u ime Miljanino i Marijino što ga, eto, nisam pomenula. Nisam ja Luni mama i tata, izvini, zaista". Gagi joj je verovatno zamerio što ga ni u jednom trenutku nije spomenula kao Luninog oca. Anabela je u toku emisije izjavila i da se ovim slučajem bavi odeljenje za visokotehnološki kriminal, kao i da je predala nekoliko tužbi. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>