Region

Svet

Region

Emotivne poruke oproštaja od velikog glumca Nebojše Glogovca!

Jedan od najboljih naših glumaca Nebojša Glogovac, preminuo je danas, a njegove kolege upućuju emotivne poruke oproštaja od velikog glumca i čoveka. 

Emotivne poruke oproštaja od velikog glumca Nebojše Glogovca! Screenshoot Youtube



Mnogim mladim glumcima Nebojša je bio uzor kao vrhunski majstor svog posla, pa se kolege nakon početnog šoka, opraštaju od njega, svako na svoj način. Glumac Nemanja Milutinović uputio je Nebojši Glogovcu poruku koja je dirnula sve: "Nebeska kafano stiže ti biser... Anđeli sa tobom".

Mlada glumica Marina Ćosić oprostila se od kolege i prijatelja Nebojše Glogovca na društvenoj mreži Instagram: " Moj prvi serijski otac. Neko ko me je uslovljavao sa "ćero", a ja njega "tajo", od prvog trenutka. Istog dana rodjeni i proslavljali rodjendan na festivalu zajedno sa njegovom nagradom za zivotno delo. Toliko sam se radovala novom projektu sa Tobom Tajo, toliko sam zelela da ucim od Tebe. Hvala ti za svaki savet, osmeh, i za to "ćero" koje se nastavilo i par godina kasnije. Čast je biti Tvoja filmska ćera. Čast mi je sto si moj prvi filmski taja. Čast mi je sto sam imala mogucnost da te upoznam. Čast mi je što smo opet mogli zajedno da zaigramo, ovaj put na filmskom platnu. Hvala ti za sve. Počivaj u miru, Tajo." Mlada glumica Marina je imala epizodnu ulogu sa Glogovcem u seriji "Ubice mog oca".

Sergej Trifunović je na Instagram postavio fotografiju njih dvojice iz mlađih dana, zagrljeni: "Ne znam šta bih ti rekao, što već ne znaš. Jedino što bih mogao da ti kažem je, da kad dođe moj čas, voleo bih da me ti sačekaš tamo", napisao je glumac.

Fudbalski klub "Crvena zvezda" oprostio se od legende glumišta i svog velikog navijača na Twitteru: "Kao neskriveni navijač Crvene zvezde, Glogovac je učestvovao u više događaja u organizaciji kluba i pružao nesebičnu podršku. Zvezdina publika je uvek obožavala majstore, a Nebojša je bio jedan od njih. Otišao je u legendu, ali je ostao u srcima svih"

Tanja Bošković, Mina Lazarević, kao i Nebojšin kum Vojin Ćetković u suzama su rekli da trenutno nisu u stanju ništa da kažu. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>