Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija pričala o intimnim stvarima, snimak pušten pred svim zadrugarima! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga" pušten je snimak pred svim zadrugarima kako Kija priča o intimnim stvarima. Naime ona je Jeleni Krunić poverila kakav je se*sualni život imala sa Slobom.

Zadruga: Kija pričala o intimnim stvarima, snimak pušten pred svim zadrugarima! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Kada se u "Beloj kući" pusti snimak kako ukućani ogovaraju jedni druge po ćoškovima, to uvek izazove svađu, pa je tako bilo i ovog puta. Kija je ustala kako bi prokomentarisala sve o čemu je bilo reči u snimku, a potom je svoje mišljenje izneo i njen još uvek zakoniti suprug Sloba. Pokušala je da objasni: "Pričali smo o mom i Slobodanovom se*su. Slobodan i ja pokušali par puta...Jao, blam. Mene je bolelo fizički i sve što sam rekla u tom snimku je istina. Stojim ja iza svega toga, ali me je sramota kad to ponovo slušam". 

Sloba smatra da je Kiji upravo on opravdanje za sve ostalo: "To je osoba koja ne želi da priča o svom seksualnom životu, a onda ide okolo i priča svima, posle mene napada kako sam ja nešto rekao. Eto, vidimo ko je taj ko priča o seksualnom životu, to je njena stvar da to komentariše. Njeno pravdanje, to ne želim, ne znam čemu to. Ja sam ti opravdanje za sve ostalo. Nemoj mene da prozivaš okolo da pričam, kada ti ideš okolo da pričaš". On je uspeo da iskontroliše svoj bes, pa je razgovor završen bez neke veće tenzije. Šta se još tu izdešavalo, pogledajte u video snimku ispod teksta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>