Region

Svet

Morala je da napusti stan: Rada Manojlović je novac za stan potrošila na karijeru?!

Rada Manojlović je novac za stan potrošila na svoju karijeru pa je isti morala da napusti jer nije isplatila dogovorenu sumu novca.

Morala je da napusti stan: Rada Manojlović je novac za stan potrošila na karijeru?! Screenshoot Youtube



Pevačica je prošlog leta rešila da sebi obezbedi krov nad glavom, pa je za jednu nekretninu na luksuznoj lokaciji izdvojila pozamašnu kaparu, a sa gazdom se dogovorila da mu za nekoliko meseci isplati ostatak novca za stan. U to vreme, dok je sa Harisom birala nameštaj, pevačica je dobila ponudu da snimi „Dva promila“ i „Pola dva“, a te dve pesme nikako nije želela da propusti, te je novac koji je spremila za nekretninu uložila u karijeru. Pesma „Pola dva“ koštala je Radu 20.000 evra, a ona je poznata po tome da ne želi da štedi kada je njena karijera u pitanju. Ne preteruje kada kaže da je od novca koji je zaradila pevanjem do sada mogla da kupi tri stana u Beogradu, ali kada bi podvukla crtu i sabrala sve što je uložila u karijeru, od sume bi joj se zavrtelo u glavi- tvrdi izvor blizak pevačici. Rada je dala kaparu za stan, a vlasnika je zamolila da je sačeka mesec-dva kako bi sakupila ostatak novca. Dogovor je pao, pa se Rada uselila u stan sa Harisom i odmah počela da ga oprema. Kupili su celokupan nameštaj, opremili su kuhinju i spavaću sobu, ali kako se u to vreme desilo da joj ponude nove pesme, Rada se nije mnogo premišljala i rešila je da novac koji je spremila za stan uloži u posao. 

Vlasnik stana nije imao razumevanja za sve to ali je ipak odlučio da sačeka još dva meseca, a ona je obećala da će ga na kraju častiti. Negde u tom periodu su joj ponudili pesmu „Život na Mesecu“, koju takođe nije želela da propusti, pa je ponovo odlučila da potroši deo novca koji je ostavila za nekretninu. Međutim, tada je shvatila da neće uspeti da ispoštuje dogovor sa vlasnikom stana, pa je na kraju bila prinuđena da odustane od ljubavnog gnezda. Vlasnik je vrlo brzo našao novog kupca, a Rada je dobila kaparu nazad, tvrdi izvor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>