Zadruga

Parovi

Zadruga: Miki Đuričić iskreno o svom zdravstvenom stanju i ženama! (VIDEO)

Miki Đuričić je svojim najboljim drugarima u rijalitiju "Zadruga" Bori Santani i Banetu Čolaku iskreno pričao o svom zdravstvenom stanju i ženama sa kojima je bio u vezi.

Zadruga: Miki Đuričić iskreno o svom zdravstvenom stanju i ženama! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Poznato da Miki Đuričić ima oko 40 godina, a njegov ljubavni status se još uvek nije promenio. Osim što se još uvek nije oženio on je još uvek slobodan momak. Kako su se mnogi začudili zbog čega jedan od najpopularnijih rijaliti igrača još uvek nema potomke, a ni ženu, Miki je svojim najboljim drugarima u rijalitiju Bori i Banetu otvoreno priznao da ima zdravstvenih problema, pa da zbog toga ne može da ima decu i  svaka njegova veza puca. Iskreno je ispričao: "Imao sam dve žene. Živeli smo jedan duži period, pokušavali smo, ali nije išlo. Izgleda da je do mene, zato što se jedna porodila, posle se udala. Meni odgovara žena koja živi svoj život, jednom ja kod nje, pa ona kod mene.Nisam ja za zajednički život, kad si u braku menjaš život totalno". 

Đuričić je priznao i da se jako razočarao u jednu devojku i bio depresivan ali više nije mogao da izdrži jer je ona volela karijeru: "Njeni svi bili protiv mene, tako da je to moralo pući i hvala Bogu što je tako. Nismo mi jedno za drugo. Za jednom patim i dan danas, to je bilo pre 8 godina. Ona mi je baš najveća ljubav, nisam je video 6 godina, nikad mi se vise nije javila ni ja njoj. Jednom sam je sreo slučajno na ulici, a ja sa devojkom iz Ns-a išao na koncert. Kad se nje setim nije mi dobro, ali to je bilo 2009 godine".

Boru i Baneta je dirnula njegova životna priča, pa su nakon njegovog izlaganja na trenutak ostali bez teksta. Miki je bio veoma hrabar da prizna ovako javno zbog čega je i dan danas ostao sam.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>