Region

Svet

Borba za Janu: Tetka Jelene Marjanović zatražila starateljstvo!?

Borba za Janu! Tetka ubijene pevačice Jelene Marjanović zatražila je starateljstvo nad malom Janom, kako navodi izvor blizak porodici. 

Borba za Janu: Tetka Jelene Marjanović zatražila starateljstvo!? Screenshoot Youtube



Jelenina tetka, po majci Ljubica Manojlović iz Kruševca, potvrdila je glasine oko zatraženog starateljstva nad malom Janom. Ona želi da vodi brigu o detetu ali o tome će odlučiti Centar za socijalni rad. Zahteve su podneli i Jelenin stric Branislav Krsmanović, kao i Jelenina strina Gorica, otkriva tetka ubijene pevačice, koja nakon smrti Jelenine majke Zorice, vodi brigu o njenoj kući u Borči. 

Ljubica nerado priča o porodici Marjanović, ali ističe da je Jelenina familija malu Janu viđala i da se sa njom čula sve do 15. septembra prošle godine, kada je Zoran uhapšen. Kaže da je Zoran uvek omogućavao da vide Janu, kao da se čuju telefonom sa njom i sa njim nikakav problem nisu imali. Sada se preko prijatelja i rođaka raspituju o njoj jer sa Zoranovim roditeljima i bratom nemaju nikakav kontakt. Zategnuti odnosi sa porodicom Marjanović sprečili su je da dođe u Beograd i čestita Jani sedmi rođendan. 

Do petka će biti podignuta optužnica za ubistvo Jelene Marjanović. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>