Zadruga

Parovi

Zadruga: Marija Ana se u Filipa Đukića zaljubila preko ekrana! (VIDEO)

Marija Ana je u rijalitiju "Zadruga" ispričala kako se u Filipa Đukića zaljubila preko tv ekrana. Ovo je njihova ljubavna priča!

Zadruga: Marija Ana se u Filipa Đukića zaljubila preko ekrana! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Ljubavni parovi rijalitija "Zadruga" imaju zadatak da ostanu budni 48 sati i tako sačuvaju kavez sa slatkišima, nijednog trenutka ne sme biti tišina u radionici. Dok je jedan zadrugar pevušio, ostali su pričali svoja prva ljubavna iskustva. Marija Ana Smiljanić, bivša devojka Filipa Đukića sa kojim se prvi put srela u rijalitiju "Farma", ispričala je kako je zapravo počela njena ljubavnu veza sa manekenom: "Ja sam pratila "Farmu" kada je Filip ušao. Kad sam videla da je on Kazanova, ja kao da sam osetila preko ekrana da će se on meni svideti, a nisam znala da ću da uđem, ni da ću imati ponudu. Sad kad bih ušla tamo, on je bio totalno moj tip. Nešto sam osetila, preko tv-a sam osetila hemiju. Dobijem ja poziv da uđem. Čim sam videla oči, znala sam biće tu nečega". Sudeći po njenim rečima, njihova veza je započela tako što je ona želela da izazove ljubomoru kod ostalih farmera ali se iz toga izrodila ljubav. Ispričala je još da je Filipa izdvojila na stranu i predložila mu da se muvaju, kako bi videla reakciju ostalih: "I on kao tada rekao "Ja bih ti sada zalepio žvaku". I tu ja kao ne dam se, ne dam se, ali nisam mogla da odolim i tu je pao prvi poljubac, ali nije bilo ničega. Onda su nas prozivali svi. Nije bilo seksa mesec i po dana." 

Marija Ana sada smatra da je pravila budalu od sebe ali se ne kaje jer je u pitanju bila strast. Detalje njene priče možete čuti i videti u video snimku ispod teksta. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>