Region

Svet

Region

Počela prodaja karata za 46. Fest, a već je jasno koji filmovi su favoriti! (VIDEO)

U subotu je počela prodaja karata za 46. Fest, a interesovanje filmofila je, kao i svake godine, očekivano veliko. Već je jasno koji filmovi su favoriti!

Počela prodaja karata za 46. Fest, a već je jasno koji filmovi su favoriti! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Najveće interesovanje očekivano je za "Svečano otvaranje" i film "Tri Bilborda ispred Ebinga u Misuriju". Ovo ostvarenje nominovano za sedam Oskara sa Franses Mekdormand u glavnoj ulozi sasvim sigurno će biti jedan od filmova o kome će se najviše govoriti na ovogodišnjem Fest-u. 

Zlatnom palmom ovenčan film "Skver" švedskog reditelja Rubena Estlunda takođe je jedan od favorita beogradske publike, kao i ljubavna priča Luke Gvadanjina "Skrivena ljubav" . "Oblik vode", Venecijanski pobednik i lider u nominacijama za Oskara, čak 13, sasvim opravdano se našao na listi najtraženijih, a vizuelna raskoš kojom ovaj film Giljerma del Tora odiše je samo jedan od razloga zašto ga vredi pogledati na velikom platnu Sava centra. 

I ove godine siguran izbor su dobro poznati reditelji i njihovi novi naslovi Fatih Akin i film "Niotkuda", Pol Tomas Anderson i "Fantomska nit"  kao i Roman Polanski i film "Prema istinitoj priči".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Tagovi

FestFilm

Povezane vesti:


>