Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija otkrila zbog čega dve godine nije imala odnose sa Slobom! (VIDEO)

Sloba i Kija su pred svima u rijalitiju "Zadruga" u nekoliko navrata iznosili pojedine detalje iz bračnog života zbog kojih su između njih dvoje nastajale žestoke svađe. Ovoga puta, Kija je otkrila zbog čega dve godine nije imala odnose sa Slobom!

Zadruga: Kija otkrila zbog čega dve godine nije imala odnose sa Slobom! (VIDEO) Screenshoot YoutubeKako je Slobodan otkrio da se*sualne odnose sa svojom suprugom nije imao dve godine, Kija je u razgovoru sa Jelenom Krunić otkrila u čemu je zapravo bio problem. Naime, ona je sa prekidima pokušala da objasni: "Nisam mislila da je problem u njemu. Mislila sam da je u meni, fizički, bolelo me. Mi smo pokušavali, mi smo za sve te godine pokušavali i onda sam rekla, milion puta odbijala "Jao boli me" i onda sam odbijala. Ali sam bila u fazonu da zaista... i onda ovde, šest meseci, koliko je prošlo dva ipo meseca i da ne mogu da izdržim bez..."

Kija je ovom pričom verovatno pokušala da objasni i da nije imala odnose sa Filipom Đukićem i da joj ni malo ne fali se*s, a kako je zvučao čitav razgovor možete pogledati u video snimku.  

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>