Ljubav

Style

Ne mešajte leptiriće i iskrenu privrženost!

Ljubav i zaljubljenost su dva različita pojma. Ne mešajte leptiriće u stomaku i iskrenu privrženost!

Ne mešajte leptiriće i iskrenu privrženost! Svet Plus



Ljubav i zaljubljenost su dva različita pojma i ne postoji nikada garancija da vas partner neće povrediti u vezi ali ipak postoje naznaje koje ukazuju na njegovo loše ponašanje prema vama. Ponaša se kao da je zainteresovan za vas. Želi da čuje svaki detalj vaše prošlosti, kakvi ste bili kada ste bili devojčica, ko su vaši bivši. Čini vam se da je previše znatiželjan i isjreno zainteresovan ali pripazite kojim tempom delite svoju intimu. Svaka veza ima prirodan ritam, potrebno je da oboje sazrite kao partneri, da zaslužite da delite međusobno iskustva iz prošlosti.

Jako važna stvar u svakom odnosu u životu, pa i u partnerskom su dela. Ako dela ne prate njegove reči, ako vidite nešto što ne čujete ili obrnuto "upalite lampicu". Vaša zapažanja, čak iako su razočaravajuća, jesu ona prava istina na koju treba da se usmerite. Lako je reći, teško učiniti. Zato više verujte njegovim delima.

Naša tela su pametnija od naših misli. Reakcije ne možemo da kontrolišemo i zato ako osećate stiskanje u grudima, neprijatnost, znajte da vaše telo negativno reaguje, buni se. Saslušajte ga i pomozite sebi. To neki urođeni instinkti ukazuju na opasnost, verujte sebi i svojim čulima. 

Prvo vas je "kovao u zvezde", a onda ne odgovara na poruke i pozive ili radi suprotno od onoga što je obećao. Ovo, takoreći, manijakalno ponašanje odaje čoveka na koga ne možete da se oslonite, koji nije pouzdan partner i koji ima dobre šanse da vas na neki način povredi.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>