Zadruga

Parovi

Zadruga: On je muškarac, meni treba muškarčina. Nena iznela svoj stav o Banetu! (VIDEO)

Nena Petrović je već u prvoj nedelji svog boravka u rijalitiju "Zadruga" privukla pažnju Banetu Čolaku. Ipak, nakon izlaska iz rijalitija iznela je svoj stav o njemu: " On je muškarac, meni treba muškarčina!"

Zadruga: On je muškarac, meni treba muškarčina. Nena iznela svoj stav o Banetu! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Nena i Bane nisu gubili vreme, pa su se nakon nekoliko dana provedenih u rijalitiju "Zadruga" prepustili strastima. Njihova romansa je trajala vrlo kratko. Očigledno je da su oboje jako temperamentni, pa da su u afektu rekli mnogobrojne uvrede, preko kojih Nena ne može da pređe. Nakoj izlaska je progovorila o toj vezi rekavši da to nije muškarac za nju: "On je muškarac, meni treba muškarčina, tako da on nije za mene. Naći ću ja muškarčinu, sigurno. Kao muškarac mene zaista ne interesuje, više puta me je izvređao, ja ne koristim takav rečnik". Po njenim rečima, za njih ne postoji budućnost, niti ga ona vidi kao mogućeg dečka. 

U video snimku možete videti šta je Nena još rekla o partneru sa kojim je delila postelju nekoliko dana i koji joj je to zadrugar najviše smetao tokom boravka u rijalitiju.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>