Zadruga

Parovi

Zadruga: Ko je Stefan koga Kija pozdravlja u rijalitiju?!

Centar zbivanja u rijalitiju "Zadruga" još uvek su Kija i Filip ali ko je Stefan koga Kija pozdravlja?!

Zadruga: Ko je Stefan koga Kija pozdravlja u rijalitiju?! Screenshoot YoutubeKija je novinarima rekla da poznaje mnogo Stefana, a za sada u priči imamo dvojicu momaka. Jedan je Stefan Obradović iz Zrenjanina, inače Slobin prijatelj. On je ranije gostovao u emisiji u Šimanovcima, gde je izneo svoj stav, da Kija nije bila zlato dok je bila u braku sa Slobom. Takođe, u emisiji je otkrio da je Kija varala svog supruga sa nekoliko muškaraca, od kojih su neki bili i oženjeni, ali nije imao dokaz za to, pa je sad zadovoljan kad se u javnosti pojavila njena prepiska sa fudbalerom Stefanom Šebezon, kojeg je u porukama  nazvala "srcko moj". Sada publika ima jasniju sliku o tome koga to Kija pozdravlja, zajedno sa Anom Korać. 

Stefan Obradović, Slobin prijatelj kaže: " Ja sam bio jako besan kad je ona ušla. Rekao sam sve što sam imao da kažem u emisiji. A evo sad su izašli i dokazi da je moja priča tačna, da je varala Slobu sa Stefanom. I on nije jedini. Ja sam tamo izašao bez nekih dokaza, jer je teško prikupiti dokaze za takvo nešto, ali ja smatram da su moje informacije bile postojane. Bio sam poprilično siguran u to što govorim, a i morao sam da odbranim čast svog druga".

Njega uopšte nije iznenadilo to što je Kija u prvih nekoliko dana boravka samo izokola zamerala Slobi zbog onoga što je uradio. Dodaje, da je očekivao da Kija samo bocka Slobu i da ne bude direktna jer je zapravo ušla da svi vide njenu bol. On sam, kaže ne bi prihvatio poziv da uđe u rijaliti bez obzira na novac i smatra da je Kija manipulisala Slobom sve vreme, a da je on bio nemoćan: " Ona je imala loptu kod sebe, ali sada se situacija menja, sad je Sloba počeo da pokazuje zube i nije ga briga više šta Kija priča o njemu, nego joj vrati". Čak ni to što su Kija i Filip imali dve akcije ispod pokrivača i jednu u kupatilu, za koju oboje tvrde da nije po sredi seks, nije šokiralo Slobinog druga, koji veoma dobro poznaje Kiju i čuo je mnoge priče o njoj: "Ako je to istina, ne mogu da kažem da sam iznenađen, jer ona to slobodno može da radi u rijalitiju. Ali, sa druge strane, ona sad ima dečka napolju, a to je uradila. Kakvi su sad to dvostruki aršini? Može ona šta god želi da radi, ali ne može onda da udara na mog druga zbog nečega što je sad sama uradila. Ali, ukoliko nije bilo seksa, pošto se ništa nije videlo u kupatilu, izvinjavam se Kiji zbog ovih reči".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>