Zadruga

Parovi

Zadruga: Gordana Džehverović ošamarila Teodoru i skinula joj naočare! (VIDEO)

U toku prethodne večeri u rijalitiju "Zadruga" organizovana je "Igra istine" u kojoj su Teodora Džehverović i Anđelo Ranković objasnili zadrugarima zbog čega su imali poslednju svađu. Gordana Džehverović se iznervirala, ošamarila Teodoru i skinula joj naočare!

Zadruga: Gordana Džehverović ošamarila Teodoru i skinula joj naočare! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Teodora Džehverović nije baš sigurna u ljubav svog rijaliti dečka Anđela i često mu prebaca zbog komunikacije sa Anom Korać ali i zbog pogleda za koje ona misli da Anđelo upućuje drugim ukućankama. Pokušala je da objasni:" Problem koji se desio sinoć jeste što ja danima unazad, nekad tako kad prođe ili se nešto desi, prokomentarišem to što se desilo sa Anom, nabacim mu to na nos. Njemu to smeta. Misli da sam preterala i da mu to smeta, misli da sam preterala, ne može to da sluša više. Ja znam da sam preterala, inače moj karakter je takav, ne mogu da prećutim. protiv Ane nemam ništa protiv, ja nju ne gledam kao krivca, ja sa njom nikad nisam imala nesuglasice, jednostavno ovo radi ne zato što sam ljubomorna na nju kao osobu, već zbog svega što se desilo sa njom i ja sam prešla preko toga ali nisam zaboravila i ne mogu da zaboravim. Zbog toga smo se mi posvađali". 

Anđelo, kaže da više to ne može da izdrži i da njemu uopšte nije bilo lako kada je Teodora bila vezana nogama za Marka Miljkovića i kada je ležala sa njim u krevetu. Odjednom se začula Gordana : " Je*aću ti mater, sad ću ja da ti prekinem vezu. Skini naočare, da ti vidim oči. Zašto si ćutala ceo dan danas i pravila se luda. Ti si problem. Treba ja da znam prva. Hoću ja već jednom da čujem tu istinu"! Prišla je Viktorija i pokušala da izgladi stvari jer je videla kako je Gordana ošamarila ćerku i skinula joj naočare, a smatra da nema smisla raditi takve stvari pred pet miliona gledalaca. Gordana se nije smirivala, nastavila je da viče: " Nisam ja došla ovde budalu da izigravam, da me zaje*avate i ovde. Malo sam vas gledala napolje pa sad i ovde da vas gledam. Nećeš da smiriš strasti. Ovog puta ćeš da odgovaraš za svoje postupke! Najboje je da raskinete, da spasite jedno drugo. Nema tu ljubavi ni ničega!" Raspravi nije bilo kraja, pa ostatak pogledajte u video snimku ispod teksta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>