Region

Svet

Bivša zaova Jelena Karleuše, tvrdi da se ona za Bojana udala iz ljubavi!

Danijela Karić je progovorila o braku njenog brata Bojana i pevačice Jelene Karleuše. Bivša zaova tvrdi da se ona za Bojana udala iz ljubavi!

Bivša zaova Jelena Karleuše, tvrdi da se ona za Bojana udala iz ljubavi! Screenshoot Youtube



Ćerka Hafe i Dragomira Karića, Danijela Karić, kaže da bez obzira na to što je Jelenin i Bojanov razvod bio buran, i dalje ima lepo mišljenje o bivšoj snaji. Danijela kaže da se Jelena nije udala za Bojana zbog novca već da su se voleli: " Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje". 

Danijela ističe, da se Karići kao porodica mnogo vole i drže se zajedno ali da ipak svako od njih ima prava na svoje mišljenje i svoj stav. Takođe podseća, da se i ona razvela od Nikole Martića, te da je upravo zato svesna da samo Jelena i Bojan znaju zbog čega je došlo do kraja njihovog braka. Smatra da se milioni ljudi razvedu i da tu nema ničega čudnog jer očigledno Bojan i Jelena nisu bili jedno za drugo. Oboje su našli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom Tošićem, a on sa Mašom: " Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>