Region

Svet

Najava koncerata Hari Mata Harija u Srbiji! (VIDEO)

Jedna od najvećih zvezda regiona Hari Mata Hari održaće nekoliko koncerata u Srbiji u sklopu svoje turneje!

Najava koncerata Hari Mata Harija u Srbiji! (VIDEO) Foto:Almin Zrno - promo Music Star



U sklopu svoje turneje Hari Mata Hari će se predstaviti publici u Nišu 9. marta u Hali "Čair", zatim 13. aprila u njegovim hitovima uživaće Novi Sad - "Spens" i 14-og aprila Beograd - "Sava Centar". Publika će uživati u pesmama koje su obeležile više od trideset godina duge karijere. Podsetimo se pesama : "Kad dođe oktobar", Svi moji drumovi", "Sedamnaest ti je godina", "Volio bih da te ne volim", "Strah me da te volim", "Prsten i zlatni lanac", "Ja ne pijem" i mnoge druge koje smo sa uživanjem slušali svih ovih godina. 

Koncerti će biti prilika, da pored fenomenalnih starih hitova, Hari promoviše i nove pesme sa poslednjeg albuma "Ćilim" sa koga su se izdvojili hitovi: "Staromodan tip", "Ćilim", zatim duetska pesma sa Elenom Risteskom "Još me plašiš". Takođe, na ovom albumu je i izuzetna balada "Nema ljubavi" koju Hari peva zajedno sa Jelenom Tomašević.

Hari je odrastao na Vratniku, sarajevskom starogradskom naselju. Njegov deda je bio jedan od poznatijih pevača tradicionalne bosanske muzike - sevdalinka. Sa šest godina, Hari je počeo pevati i naučio je da svira giratu. Već sa deset godina pevao je sa grupom "Omi", a kasnije sa grupom "Sedam šuma". Na Vratniku, Hari je snimio svoju prvu pesmu "Zašto da ne uzmem nju"


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>