Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 1. februar 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 1. februar 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 1. februar 2018. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja. Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.

Bik 21.4.-21.5.

Bitno da imate dobru poslovnu taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Uzdajte se samo u svoje ideje i iskustvo. Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada previše udovoljavate sebi. Naravno, više puta smo rekli da je za ljubav potrebno dvoje, pa …


Blizanci 22.5.- 21.6.

Očekuje vas potpisivanje važnih dokumenata ili ugovora. Uspeh na poslu vam je zagarantovan i bićete sasvim zadovoljni ako se potrudite. Prija vam društvo voljene osobe i veče provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste i vi i partner. Bravo.


Rak 22.6. - 22.7.

Situacija na radnom mestu se menja na bolje.Osetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Nemojte ih izneveriti. Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem.


Lav 23.7.- 22.8.

Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da ono bude prihvaćeno i zato se trudite da pridobijete kolege. Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli i oseća. Nećete moći da odolite. Lepo.


Devica 23.8. - 22.9.

Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredni dan. Pokušajte da se skoncentrišete i pazite da ne napravite grešku. Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte na partnera prebacivati odgovornost, ona je na vama.


Vaga 23.9. - 22.10.

Ukoliko sarađujete sa osobom u znaku Lava, slobodno mu prepustite svu odgovornost. Mogući su neočekivani troškovi sa kojima morate da se izborite. Niste raspoloženi za ljubavne razgovore i više će vam prijati društvo prijatelja. Promena će vam prijati, ali nemojte zapostaviti partnera.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Pozitivnim stavom uspećete da prevaziđete ozbiljne prepreke. Budite uporni i uspeh je zagarantovan, samo je vreme potrebno. Partner, sa kojim ste u svađi, naći će način da stupi sa vama u kontakt. Zaboravite na ponos i dajte mu priliku.


Strelac 21.11.- 21.12.

Izbegavajte velika ulaganja jer se moze desiti da ste prevideli neku situaciju. Oni koji se bave privatnim poslom moraju posebno da obrate pažnju. Imaćete priliku da se uverite kako je život pun iznenađenja. Zavešće vas osoba za koju i ne sanjate da ima takve namere.


Jarac 22.12.- 19.1.

Nemojte dozvoliti da vas određeni komentari izbace iz ravnoteže. Pokušajte da se kontrolišete jer neko vas namerno provocira. Doneli ste pogrešnu odluku i sada se kajete. Pozovite voljenu osobu i pokušajte da ispravite grešku, poći će vam za rukom.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Veoma ste nesigurni, a nema razloga za to. Imate utisak da vas saradnici ne prihvataju, a to vas čini nervoznim. Preterali ste sa optužbama na račun partnera. Nedostaje vam strpljenja i tolerancije. Takvo ponašanje vam neće ništa dobro doneti!


Ribe 20.2.- 20.3.

Ako se bavite privatnim poslom, izbegavajte bilo kakve finansijske transakcije. Pokušajte da napravite reorganizaciju u vašem okruženju. Ako ste usamljeni i imate potrebu za emotivnim vezivanjem, pravi je trenutak za novo poznanstvo.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Današnji dnevni horoskop

Povezane vesti:


>