Svet

Region

Kraftwerk: Gremi nagrada za najbolji dens album! (VIDEO)

Pioniri elektronske muzike, "Kraftwerk", osvojili su nagradu Gremi za najbolji dens elektronski album "3-D The Catalog" na ceremoniji dodele održanoj 28. januara u Njujorku.

Kraftwerk: Gremi nagrada za najbolji dens album! (VIDEO) Peter BoettcherPioniri elektronske muzike, "Kraftwerk", osvojili su nagradu Gremi za najbolji dens elektronski album: "3-D The Catalog" na ceremoniji dodele održanoj 28. januara u Njujorku. Ovaj nemački bend, nastao 1970. godine, osvojio je 2014. godine nagradu Gremi za životno delo, a 2015. su izabrani za ulazak u  "Hol slavnih". 

Bend "Kraftwerk", će nastupiti u Beogradu 24. februara 2018. u Štark Areni, a poznati su po stavu da žele da stvaraju muziku više kao mašine, nego kao ljudi. "3-D The Catalogue" nastao je kao serija retrospektivnih nastupa u muzejima, uključujući i "Muzej moderne umetnosti" u Njujorku. Na albumu je odstranjen šum i zvuk publike, što nije čest slučaj kada se radi o albumima sa uživo nastupa. Ovaj album imao je nekoliko verzija izdanja, uključujući paket od osam diskova. Jedan disk sadržao je zvuk prilagodljiv za slušalice, sa legendarnim "Kraftwerk" numerama "The Robots," "Pocket Calculator""Trans Europe Express." 

Ulaznice za "Kraftwerk" mogu se nabaviti na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na: www.starkarena.co.rs

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>