Region

Svet

Darko Lazić: Ana Sević udelila kompliment, Laziću, podmladio si se!

Supruga Darka Lazića, Ana Sević je glasine o tome da ipak ništa neće biti od razvoda i sama podgrejala. Udelila je kompliment uz smajlija : "Laziću, podmladio si se!"

Darko Lazić: Ana Sević udelila kompliment, Laziću, podmladio si se! Screenshoot Youtube



Priče o razvodu popularnog para, Darka Lazića i Ane Sević, ne prestaju da intrigiraju njihove fanove. Oni su 17. januara preneli zvanično saopštenje i otkrili da će definitivno staviti tačku na zajednički brak. sada se čini, da su se predomislili. Mediji prenose da Ana ipak želi da njihovoj ljubavi i zajedničkom životu, pruži drugu šansu, pa inicira povlačenje papira koje su predali na sudu. Kako izvor tvrdi, Ana želi da prebrode krizu u koju je zapao njihov brak ali je Darko odbijao njene poruke i pozive. Ipak, ona je davala sve od sebe da ga čak i putem zajedničkih prijatelja izmoli da on pristane na ovakvu njenu odluku. Za sada Darko provodi vreme sa svojom ćerkicom, ali povratak kući će sačekati, ako do njega uopšte i dođe. 

Glasine o tome da ipak ništa neće biti od razvoda i sama Ana Sević je podgrejala jednim komentarom. Naime Darko Lazić je tokom vikenda nastupao u Stokhlomu. U jednom trenutku je upalio live video, na kojem mu je Ana ostavila komentar: “Laziću, podmladio si se”, uz emotikone smajlija i srca.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>