Parovi

Farma

Parovi: Mirela Lapanović tvrdi da otmice nije bilo!

Mirela Lapanović je pre nekoliko dana odlučila da iskoristi priliku i pobegne iz rijalitija "Parovi". Tvrdi da otmice nije bilo!

Parovi: Mirela Lapanović tvrdi da otmice nije bilo! Screenshoot Youtube



Televizija "Hepi" je izdala saopštenje u kome se navodi da je Mirelu oteo njen dečko Neša Vuković, dok ona tvrdi da otmice nije bilo. Naime, ona je krenula u kozmetički salon, na tretman koji je dobila kao poklon od produkcije, međutem čim je videla Nešu odmah je znala da se u vilu neće vraćati. Mirela dodaje da nije bila zadovoljna tretmanom koji je imala u vili "Parovi" i da su njena prava tamo bila ugrožena. Tvrdi da njen vapaj niko nije čuo i da neće da trpi torturu Milutina Radosavljevića. Ne kaje se zbog ovakve svoje odluke i ističe da se neće vraćati u rijaliti.

Sa Televizije "Hepi" tvrde, pozivajući se na izvor iz policije, da postoji mogućnost da je Mirela iz straha ispričala da nije oteta. 

Zanimljivo je da Mirela odbija da se vrati u "Parove", iako je i dalje pod ugovorom koji zahteva da svaki učesnik koji napusti program mora biti novčano kažnjen u iznosu nekoliko desetina hiljada evra. Da li je Mirela odlučila da plati kaznu i zauvek napusti ovaj rijaliti, ostaje da se vidi. Čudan je i njen argument da ne želi da se vraća kod Milutina Radosavljevića, budući da je sa njim bila u dobrim odnosima tokom boravka u vili.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>