Region

Svet

Ubistvo Jelene Marjanović: Blato sa njenih patika čvrst dokaz protiv Zorana?!

U okviru istrage o ubistvu pevačice Jelene Marjanović, završeno je i veštačenje patika koje je ona nosila kobnog dana. Blato sa njenih patika čvrst dokaz protiv Zorana?!

Ubistvo Jelene Marjanović: Blato sa njenih patika čvrst dokaz protiv Zorana?! Screenshoot Youtube



Veštačenje Jelenine obuće rađeno je kako bi se utvrdilo da li je zaista u njima trčala nasipom dana kada je ubijena, ali i da li se blato sa njenih patika poklapa sa blatom nađenim na pantalonama njenog supruga Zorana Marjanovića, koji je osumnjičen za ubistvo. Veštačenje patika je završeno i na osnovu analiza došlo se do toga da se blato sa đonova poklapa sa blatom čiji su tragovi ranije izolovani sa farmerki Zorana Marjanovića. To potvrđuje da su Zoran i Jelena kobnog dana bili na istom mestu, odnosno da su oboje gazili zemlju na nasipu Crvenka. 

Ovim veštačenjem završen je još jedan važan deo istrage, a osim veštačenja Jeleninih patika, u Više javno tužilaštvo stigla su i druga veštačenja, kao i novi dokazi, na osnovu kojih je Apelacioni sud nedavno potvrdio pritvor Zoranu Marjanoviću do 10. marta. Tužilaštvu su ranije dostavljeni rezultati veštačenja baznih stanica i mobilnih telefona, kao i neuropsihijatrijsko veštačenje Zorana Marjanovića. Istraga se privodi kraju i očekuje se da bude završena do 10. marta, kada je i rok za podizanje optužnice. Prema prikupljenom materijalu, ključni dokazi odnose se upravo na forenzičke tragove. 

Zoran Marjanović je i pre i posle hapšenja, tvrdio da nije ubio Jelenu. Prema njegovoj priči, tog dana je sa Jelenom i njihovom ćerkom otišao na nasip u Borči kako bi Jelena trčala ali da je u jednom trenutku izgubio suprugu iz vida. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>