Zadruga

Parovi

Zadruga: Sloba pobesneo na Kiju! Proklinje dan kada je sreo!(VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga", Sloba pobesneo na Kiju! Proklinje dan kada je sreo! Imaš svoje fanove sad, to si oduvek htela!

Zadruga: Sloba pobesneo na Kiju! Proklinje dan kada je sreo!(VIDEO) Screenshoot Youtube



Sloba protekle noći nije spavao. Nakon svađe sa suprugom Kijom, osamio se u pabu kako bi došao sebi. Oni su tokom razgovora, kom je prisutvovala i Luna, otkrili mnoge detalje iz braka, kao i sa svadbenog veselja, a ovo je sve teško palo pevaču koji zbog toga nije mogao da zaspi do ujutru. Kija i Luna su otišle na spavanje, a Sloba je u pabu vidno iznerviran, sedeo još neko vreme i pričao sam sa sobom: "Je*em li ti go*no. "Šta si mi kupio za ovo, šta za ono?". Ako ti je neko kupovao, ja sam ti kupovao. Neću da se svađam, puštam te. Neka ispadne žrtva kad već želi. A onda kada naiđeš na tvrdo, onda plačeš. Ccc... Neka ti snime pesmu, budi zvezda, pevačica, budi poznata. Koga više boli kura*."

Nije mogao da se smiri, pa je nastavio monolog pun psovki: "Ti ćeš meni da pričaš da sam neradnik? Marš, bre, u pi*ku materinu. Od 13. godine sam zarađivao za sebe. M'rš bre, go*no jedno. Ti ne ispuštaš telefon iz ruke. Ne poštuješ nikoga, ne znaš da progovoriš sa ljudima. Telefon ti srastao sa rukom, ti ćeš meni da pričaš o nekom poštovanju. Majku svoju ne poštuješ, a ne nekog drugog."

Nazivao je Kiju pogrdnim imenima, valjda da olakša sebi i izbaci bes, proklinjući dan kada je sreo: "Imaš fanove svoje sad. To si oduvek i htela, da imaš fanove." Pogledajte u video snimku koliko je Sloba bio ljut.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>