Svet

Region

Serija Džejmstaun na RTS-u: Subotom i nedeljom u 22.00h! (VIDEO)

Serija "Džejmstaun", britanska drama iz 2017. godine na RTS-u, subotom i nedeljom u 22.00h!

Serija Džejmstaun na RTS-u: Subotom i nedeljom u 22.00h! (VIDEO) Promo



Britanska drama iz 2017. godine, koju je napisao Bil Galager stiže na Drugi program RTS-a. Radnja je smeštena u 17. vek i prati prve engleske doseljenike koji osnivaju svoju zajednicu u Novom svetu. Godina je 1619. U Virdžiniji, potpuno udaljena i osamljena, kao na kraju sveta, nalazi se britanska kolonija, Džejmstaun. Već 12 godina naseljavaju je samo muškarci, ali uskoro u njega pristižu i prve žene među kojima su i  Alis, Veriti i Džoslin. One treba da se udaju za muškarce iz kolonije, ali ni najmanje ne slute koliko će njihov dolazak uticati na odnose, ljubav, želje, igre moći i život u samom naselju.

Novi guverner, ser Džordž Jardli i njegova supruga takođe dolaze u Džejmstaun i otkrivaju da vođenje naselja ipak ne može da prođe bez problema, posebno zbog sekretara koji konstantno pokušava da naruši i preotme njegovu poziciju. Ljubavni trouglovi, gorka suparništva i žestoka konkurencija izazivaju sukob među stanovnicima, međutim bez obzira na sve to oni su čvrsto povezani odlučnom voljom da prežive i napreduju u svojim novim životima.
Uloge: Maks Bisli, Džejson Fleming, Din Lenoks Keli, Luk Roskel i drugi.

Peta epizoda:
Kada se Jardli razboli, Redvik vidi šansu da izazove nemire u koloniji. Alis optužuje Džejmsa Rida da je kriv za smrt njene krave. Džoslin shvata da je potcenila Temperans.

Šesta epizoda:
Alis ima izazovan zahtev za Džejmsa nakon što vest da je Henri živ počinje da se širi zajednicom. Meredit je primorana da bude odgovorna i preduzme odgovarajuće mere, pošto se Veriti vrati svojoj staroj navici – krađi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>