Region

Svet

Jelena Karleuša: Besna jer je nazvana starletom!

Jelena Karleuša je zapretila Željku Mitroviću zbog spominjanja njenog imena u dnevniku tv Pinka. Besna jer je nazvana starletom!

Jelena Karleuša: Besna jer je nazvana starletom! Screenshoot YoutubeJelena Karleuša već dugo vodi rat sa tv Pinkom, netrpeljivost je postala još veća nakon što su je u dnevniku nazvali "starletom". Pevačicu je ovo toliko uznemirio da je uputila otvorenu pretnju Željku Mitroviću. U Pinkovom dnevniku, Jelena je optužena kao odgovorna za epidemiju malih boginja, jer se zalaže protiv MMR vakcina. A nakon što su je oslovili sa "starleta", pevačica je zapretila da će objaviti kontroverzne fotografije Mitrovićeve ćerke. Oglasila se na twiteru:

"Upravo sam čula uvrede o meni u Pinkovom Dnevniku. Nazvana sam "starletom", itd. Željko Mitroviću, budem li čula još jednu ružnu reč, objaviću slike tvoje ćerke. Ti odlično znaš šta ona na slikama radi. Pa ako hoćeš prljavo, dobićeš najprljavije. Izvoli sad!"

Nakon ovog twita, usledio je još jedan uz komentar "Idioti": "U Pinkovom Dnevniku označena sam kao ‘kontroverzna folk starleta odgovorna za epidemiju malih boginja, zbog tvitova protiv MMR vakcine. Vučiću/Mitroviću, hoćete da kažete da jedna ‘STARLETA’ ima veći uticaj na narod od vaših doktora i vlasti? Pa hvala vam na priznanju!"

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>