Region

Svet

Zorica Marković: Imam prava da uvredim bilo koga! (VIDEO)

Zorica Marković, kao neko ko je učestvovao u rijalitiju "Zadruga" smatra i kaže: Imam prava da uvredim bilo koga"!

Zorica Marković: Imam prava da uvredim bilo koga! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Pevačica kaže da je dobijala poruke: ""Šta ti glumiš?! Ja ću ovo, ja ću ono…" Znam da me Anabela i Gagi pljuju jer imaju svoje fanove koji mi šalju poruke, ali to je njihovo pravo". Zorica smatra, da je time što je bila učesnik rijalitija, stekla pravo da komentariše i uvredi bilo koga. Dodaje, da nema ništa lično protiv Slobe i Lune ali da ta veza neće opstati i žali što Sloba u rijalitiju više ne peva jer je valjda ušao da se promoviše. Ona neće nikome da se "šlihta", a čin javnog poniženja Kristine Kockar joj je užasan: "To Gagija i Anabelu sigurno boli! Oboje su bili učesnici rijalitija i kada su pustili ćerku unutra trebalo je da budu spremni na sve ovo". 

Kao i obično, nije imala dlake na jeziku, niti problem da kaže otvoreno šta misli, te je dodala: "Izvini, ali ako je okej da pet miliona ljudi gleda kako oni na stepeništu imaju seks, pa posle toga nit se kupaju, nit se umivaju, nit peru ruke, ili u štali, što je još gore, a njenim roditeljima je to okej, u redu onda. Ja to ne bih dozvolila, smatram da to nije dobro i da ne šalju dobru poruku".

Zorica Marković, kaže da su o njoj svašta pisali ali da su dostojanstveno sve izdržali. Ne želi nikome da se izvinjava, pa ni Gagiju i Anabeli jer smatra da njeno mišljenje deli većina gledalaca. Stoji iza svog mišljenja, da je ono što su uradili Sloba i Luna dno dna i dodaje: "Ako je Sloba odabrao ovaj put, ja mu čestitam, čestitam i njoj, i želim im svu sreću ovog sveta". Sa Gagijem i Anabelom, želi da se pogleda oči u oči, a ne da joj poturaju ljude koji će joj pretiti i slati poruke sa skrivenih profila.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>