Region

Svet

Beovizija: Promena pravila! Kompozicije ostaju iste, učesnik može da se promeni!

Promena pravila! Važno pravilo kod ovogodišnje "Beovizije" je da kompozicije ostaju iste, ali da učesnik može da se promeni. 

Beovizija: Promena pravila! Kompozicije ostaju iste, učesnik može da se promeni! Screenshoot Youtube



"Beovizija", takmičenje za izbor predstavnika Srbije na pesmi "Evrovizije" ponovo se održava ove godine, a posle devet godina publika će ponovo moći da izabere pevača koji će nas predstavljati na najpopularnijem muzičkom takmičenju ove godine u Portugalu. Novo pravilo znači da, ako stručni žiri odluči da ide kompozicija koju je predložio autor, može vremenom da se promeni izvođač. Imena žirija se čuvaju u tajnosti do poslednjeg dana.

Možda će vas neka imena na spisku učesnika iznenaditi, tu je Beti Đorđević koja se sedamdesetih proslavila velikim hitom "Počnimo ljubav iz početka", zatim Rambo Amadeus, Boris Režak kome ovo može biti povratak na "velika vrata", Saška Janković, mlada umetnica koja je postala poznata nakon učešća u šou programu "Prvi glas Srbije". Grupa koja je u poslednjih nekoliko godina postigla uspeh na prostoru Balkana, "Sevdah bejbi", zatim  Ivan Kurtić koji može biti jedan od ozbiljnijih kandidata u Portugalu, bend "Miligram" koji je svima dobro poznat ali i pevačica Maja Nikolić koja će pesmu pevati zajedno sa Stevanom Anđelkovićem.

Muzičar, Danijel Pavlović okušaće svoju sreću, a ukoliko publika odabere njegovu pesmu, on će krenuti put Portugala. Podsetimo se, njegova sestra Marija Šerifović našoj zemlji donela najveći uspeh na ovom takmičenju 2007. godine. Takođe, na ovoj listi naćiće se i Leo Martin i "Koktel benda".

Sudeći po komentarima, oseća se nezadovoljstvo, ovakvim izborom izvođača i većina veruje da jedino "Miligram" zaslužuje da bude predstavnik naše zemlje u Portugalu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>