Zadruga

Parovi

Zadruga: Moguće pomirenje Slobe i Kije. Nikad ne reci nikad!

Ognjen Amidžić razgovarao je sa Kijom o njenom suprugu Slobi. Da li je moguće pomirenje Slobe i Kije?! Nikad ne reci nikad, kaže Kristina!

Zadruga: Moguće pomirenje Slobe i Kije. Nikad ne reci nikad! Screenshoot Youtube



Ognjen Amidžić sinoć je intervjuisao pojedine zadrugare, a tom prilikom Kija i Luna otvorile su dušu i otkrile nove detalje ljubavnog trougla o kome svi pričaju. Kija je prokomentarisala odnos Lune i Slobe: " Oni se non-stop svađaju. Ja sam njima rekla u lice da su te meni svađe glupe, kao osmi razred. Ali to je između njih. Ja smataram da će oni opstati u stvarnom životu i želim im svu sreću ". Nakon ovoga usledilo je pitanje da li bi se pomirila sa suprugom, u prvom trenutku Kija je odgovorila odrično ali je zatim dodala: " Ne, ali nikad ne reci nikad. U mojoj porodici sve žene imaju problema sa muškarcima, svi su se udavale dva puta. Ali ja mislim da je on mene zeznuo najviše od svih muževa mojih sestara. Ali to su jako jako male šanse. Moram realno da gledam na tu situaciju i na to pomirenje i mislim da od toga stvarno nema ništa". Kasnije je ovakav rasplet prognozirao i novinar Milan Milošević, rekavši da postoje i te kakve šanse za ovo pomirenje. On smatra da je Sloba slab na Kiju, te ovako to objašnjava: "Počne da se svađa, ali ne može da završi, baš zbog toga što je slab na nju. Ako Luna prva od njih troje izađe, što ja naravno ne bih voleo da se desi, Kija i Sloba će se sigurno pomiriti".

Ognjen je nakon Kije, razgovarao i sa Lunom, koja je priznala da joj nije bilo nimalo lako da gleda Kiju kako plače, nakon što je saznala za još jednu prevaru svog supruga. Kaže da je osećala tu žensku stranu bola jer je imala slično iskustvo. Dodaje iskreno, da se plaši hoće li Slobi biti dovoljno dobra ili će on ipak imati potrebu da bude sa drugom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>