Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Ona je fascinirala žiri ali Popović je imao zamerku! (VIDEO)

U emisiji "Zvezde Granda" ona je fascinirala žiri ali Popović je imao zamerku!

Zvezde Granda: Ona je fascinirala žiri ali Popović je imao zamerku! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Nevena Mirčić (25) iz Aleksinca prvi put se takmiči u "Zvezdama Granda", a odmah je uspela da ostavi fantastičan utisak. Već nakon izvođenja prve pesme "Napustio si sve" od Maje Nikolić osvojila je šest glasova, a nakon numere "Vertigo" od Jelene Tomašević nagrađena je sa svih sedam. Uz povike "Bravo" i aplauze publike, Nevena je slavila prolazak u drugi krug. 

"Ova cura ima moćan glas. Ona zna da peva ako zamenarimo sitne greščice u prvoj pesmi", rekao je "Tajanstveni". Bosanac je konstatovao da je otpevala bez greške. 

"Ti znaš da pevaš, imaš volumen i imaš boju. Ti si tehnički dobar pevač ali ti fali emocije koju negde moraš da nađeš"- sugerisala je Marija. 

Jelena Karleuša iznela je svoje mišljenje: "Meni je došlo da izađem na scenu i da te poljubim jer si bila dekontaminacija za uši. Predivno pevaš, predivna boja glasa, lep stajling i tu pozadinu kao Kim Kardašijan da zadržiš čak iako odlučiš da smršaš". Saša Popović je imao zamerku što je Nevena obećala da će da smrša na audiciji ali se rezultata još uvek nema. Međutim, Nevena je objasnila da je imala preko 100 kilograma i da je za godinu dana uspela da "skine" 50 ali se onda zaljubila i opustila. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>