Zadruga

Parovi

Zadruga: Nadežda Biljić na ivici nervnog sloma! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga" Nadežda Biljić na ivici nervnog sloma!

Zadruga: Nadežda Biljić na ivici nervnog sloma! (VIDEO) Screenshoot YoutubeKonflikt između Lune Đogani i Nadežde Biljić otkrio je mnogo nepoznatih detalja. Naime žestoka rasprava nastala je tokom "igre istine", kada je Nadežda bila napadnuta od strane novinara Milana Miloševića, koji joj je tom prilikom rekao nešto što je Lunu jako uznemirilo.

Milan je izneo svoje mišljenje: " Kako te nije sramota, Luna, Sloba i Kija su tu negde imali odnos u kojem niko nije želeo da se meša. A ti si javno pred kamerama izgovorila da si se čula sa Luninom majkom i naglasila joj da si u ovaj rijaliti došla kako bi uništila Kiju". Čuvši ovo, Luna je u besu napala Nadeždu i kroz suze rekla da to nije istina: " Ušla si ovde da i bi nam zagorčala život? Kad si ušla ovde on je tebe hvalio i pričao sve najbolje o tebi. U kombiju si mi rekla da je moja mama rekla da mene podržava u svemu. Ja hoću da sad kažem moja mama nije drugarica s ovom devojkom. Sad kažem napravila si problem veliki mojoj porodici. Za pogrešne osobe si se zakačila, jer ako ti je ovde iko iskreno prišao to smo Sloba i ja. A ušla si ovde ne znam zašto si se zakačila za nas dvoje. On ti je bio nešto napolju i zakačila si se za njega. Zašto to radiš? Da budeš poznata na taj način?"

Na ivici nervnog sloma, Nadežda je ipak otkrila koje su njene prave namere u vezi ulaska u rijaliti: " Trebalo je da uđem u ovu kuću na samom početku i odbijala sam i kako se sve dešavalo u zadruzi, ja sam javno stala u vašu stranu. Meni ne treba marketnig ja pevam 12 godina. To što me nema ne znači da ja ne postojim nigde. Meni ne trebaju ničija leđa. Hoću da opravdam svoje prijatelje koji su mi svašta rekli o vama. Ovo sam uradila na ovakav način jer sam pustila 2 dana da vidim šta će se desiti. Ja da sam na mestu mog prijatelja ja bih ga mnogo bolje dočekala nego on mene. Ja bih sa njim delila hranu. Ti ljudi koji su mi to rekli od mene očekuju da ja napravim haos i napadnem Kristinu. Ali kad sam ja provela vreme ovde ja sam shvatila da čisto iz poštovanja prema svima, da ću da nastavim sa igrom zbog koje sam i došla". 

Nadeždino priznanje, dovelo je atmosferu u kući do usijanja jer su je mnogi zadrugari osudili zbog načina na koji je postupala sa njih dve, a Kija je u tom trenutku očitala Luni lekciju da nije lepo da se neprikladno ponaša.

Šta se sve izdešavalo tokom ove rasprave, ko se sve umešao u razgovor i potpirivao vatru,  pogledajte u video snimku ispod teksta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>