Region

Svet

Katarina Živković: Pesma Porok izazvala jake emocije kod pevačice! (VIDEO)

Katarina Živković, ima novi album "Porok" i kako kaže rad na njemu nije joj bio naporan. Ipak, pesma "Porok" izazvala je jake emocije kod pevačice.

Katarina Živković: Pesma Porok izazvala jake emocije kod pevačice! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Katarina kaže da je rad na albumu sa jedne strane bio težak, a sa druge i nije jer je ona jako kreativna osoba, voli da se stalno nešto dešava i nije dobro kada joj je dosadno jer joj se upravo tada dešavaju problemi u životu. Smatra, da gde ima volje, tu nema teskobe i dodaje da je unela mnogo emocija u ove pesme. Album nosi naziv "Porok", po pesmi koja je kod nje izazvala jake emocije jer nije mogla da veruje da takve uopšte postoje. Katarina kaže: " U nekoliko navrata sam bila pogođena i morala sam da prekinem pevanje zbog jakog doživljaja, teksta i tog iskrenog i čistog momenta". Naime, u pesmi se radi o devojci koja je prevarena i moli ljubavnicu svog partnera da im ne ruši ljubav. 

Katarina kaže da se njoj lično nikada nije desila ovakva situacija i da se sama zapitala da li je moguće da postoji tolika privrženost jednom muškarcu, da žena moli ljubavnicu da joj ga vrati. Emocije koje je doživela pevajući ovaj nesumnjivo budući hit, objašnjava: "Porok nije moja životna priča, nije autobiografska, ali smatram da se svaka žena pronalazi u njoj jer smo kada volimo često ranjive i zbog jakih emocija spremne da uradimo sve". 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>