Lepota

Ljubav

Par trikova za lepotu: Usne, trepavice, parfem!

Par trikova za lepotu, ulepšajte usne, produžite trepavice, sačuvajte parfem...

Par trikova za lepotu: Usne, trepavice, parfem! Svet Plus



Mnogo žene maštaju o punijim usnama, pa se zbog toga podvrgavaju estetskoj hirurgiji ali punoća usana se može dobiti na potpuno prirodan način. Za jedan minut! Tajna je u pilingu za usne. Usne pokvasiti sa malo vode i izmasirati ih posebnim pilingom koji će ih učiniti punijim. Pomešati šećer, med i malo kokosovog ulja, zatim isprati ostatke pilinga sa usana. Za potpuniji efekat lagano olovkom preći preko usana. Staviti malo proizvoda za negu usana, dodati malo sjaja i biće lepše i svežije.

Ako nemate duge i guste prirodne trepavice, ovaj trik će pomoći u tome. Potrebno je samo par stvari, a to su uvijač za trepavice, jedna starija (ali ne više od tri meseca) blago osušena maskara i jedna novija, tečna maskara. Uz pomoć uvijača uviti trepavice, a zatim prvo naneti deblji sloj starije i gušće maskare (za veći volumen) do samog korena trepavica, a zatim još jedan sloj nove maskare (na vrhove) za duge i sjajne trepavice. Kao rezultat imaćete duge i sjajne trepavice bez grudvica.

Verovali ili ne, parfem se može pokvariti, ako primetite promenu boje i arome, to je znak da sa njim nešto nije u redu. Ipak, postoji jednostavan način da mu produžite trajanje. Jedna od najgorih stvari po dugovečnost parfema jeste njegovo držanje u kupatilu. Parfeme bi trebalo držati na hladnom i mračnom mestu i ne sme biti izložen toploti i vlažnosti jer to menja njegovu aromu i fizička svojstva sastojaka kao što su esencijalna ulja. Možda čudno zvuči ali najbolje ga je držati u frižideru. Ipak, treba imati na umu da je parfem veoma osetljiv na promene temperature. Nagle promene temperature u njegovoj okolini mogu da pokrenu neželjene hemijske reakcije unutar njegovih prirodnih sastojaka, što može da dovede do dodatnog starenja. 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>