Zadruga

Parovi

Zadruga: Janjušu su povređena osećanja zbog Aninih reči! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga" se odnosi među ljudima menjaju iz minuta u minut. Ovoga puta, Janjušu su povređena osećanja zbog Aninih reči!

Zadruga: Janjušu su povređena osećanja zbog Aninih reči! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Nakon što je voditelj Ognjen Amidžić tokom ,,pitanja gledalaca" postavljao brojna pitanja svim takmičarima, na red je došao i Marko Janjušević Janjuš koji se totalno povukao otkad je u svađi sa svojom drugaricom Anom Korać. Niko se nije nadao da oni mogu imati žestok konflikt u kući s obzirom na to da su prijateljski bili naklonjeni jedno drugom, ono što se dogodilo za stolom šalje drugačije signale. Jedan gledalac je konstatovao da ga je zbog kazne Ana skupo koštala, pa ga je zanimalo da li će nastaviti da se druži sa njom, na šta je Janjuš odgovorio: "Ja sam kažnjen zbog svega i svačega. Prvo kad je čitala Nena pismo Ana je odmah rekla da neće da igra zato što smo se posvađali. Rekao sam šta mislim i iza tih reči stojim. Ja sam rekao da ona neće da igra, pa onda hoće i ja iz principa posle nisam hteo. Svi znaju kakvo mišljenje ja imam o Ani, a da li ćemo se družiti ili nećemo, ja to ne znam. Svi znaju kako sam se ponašao prema njoj i šta radim, sve, nikad joj ružnu reč nisam rekao a danas je počela i da me vređa bez ikakvog razloga".

Ana je delovala toliko ljuto, da uopšte nije izgledala kao ona Ana Korać koju ukućani, pa i gledaoci poznaju. Kratko je iznela svoje mišljenje: "Ti si mene prvi vređao. Naravno da nije kažnjen zbog mene, nego što se meni inati, a nema potrebe za tim. Ja sam u šali rekla da neću da se igram i onda sam mu to rekla i 500 puta sam ga pitala je l' hoćeš, on je rekao neću, tako da je kažnjen zbog sebe a ne zbog mene. I da, nećemo se više družiti, ne trebaš mi takav". Janjuš je izgledao povređeno zbog njenih reči, a  vreme će pokazati da li je Ana zaista ljuta ili samo trenutno razočarana u svog prijatelja. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>