Zadruga

Parovi

Zadruga: Gordana Džehverović doživela kliničku smrt i ne boji se nikoga! (VIDEO)

Teodorina majka, Gordana Džehverović ušla je u rijaliti "Zadruga" da podrži ćerku. Kaže da je doživela kliničku smrt i ne boji se nikoga! 

Zadruga: Gordana Džehverović doživela kliničku smrt i ne boji se nikoga! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Iako su se mnogi ukućani oglasili povodom ulaska Teodorine majke u rijaliti, ona je u prisustvu Anđela razgovarala sa svojom ćerkom o svemu onome što bi trebalo da zna i kako da se bori u ovakvoj igri. Gordana je u više navrata, u toku sastanka, pokušavala da odbrani svoju ćerku, a za uzvrat je dobila napade kako je u rijaliti ušla zbog sebe i svog promovisanja, pa je odlučila da bez prisustva ostalih porazgovara sa ćerkom i njenim dečkom Anđelom. Podsetila je Teodoru, šta je sve u životu pregrmela kao i da je prošle godine dozivela kliničku smrt. Tvrdi da se nikoga od ukućana ne boji i dodaje: " Meni je gore da sedim napolju nego što sam ovde, tako da ništa nemoj da brineš. Ja sam mislila da si ušla zbog toga da se igraš. Ako si ušla ovde i nisi pevač, ali moraš da se boriš sa ovakvim ljudima, a ne emotivno da daješ celu sebe i da padneš i da plačeš. Ako si već ušla, prihvati igru. Kažeš, bre, sve šta misliš i poštuješ produkciju. Ne možete da spavate ceo dan i da đuskate. Ti si ovde došla na posao koji traje 24h, ako ti kažu da skočiš u bazen, ti skači! E sad, oni imaju pravila koja moraš da poštuješ. Ne shvatate vi mladi ništa, jer nemate radni staž ni jedan dan. Ne znate da se ponašate. Je l' ovo igra? Igraj se, Teodora, a ne da sediš i da plačeš i ne moraš da se stresiraš zbog mene. Ja cenim što se ti braniš u životu moraš da pokažeš šta ti možeš i dokazaću šta je istina, ali bitno je da ti znaš."

Gordana smatra da će Teodori jednom biti smešno ovo zbog čega se danas nervira i kida i da treba da se opusti i uživa. Njih dvoje su pažljivo slušali ono što im govori, a onda je Gordana dodala, da je u spoljašnjem svetu dobila i šećer i oslabila deset kilograma. Ćerka je priznala majci, da joj se divi jer zna šta je sve u životu preživela i ostala pozitivna, čak je rekla, da bi volela da je takva kao ona. Kako je Gordana još savetovala ovaj par možete pogledati u video snimcima ispod teksta.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>