Region

Svet

Dragana Katić: Izađi pred zakon i kaži istinu! Posle 18 godina šalje tužbu bivšem partneru!

Poznata voditeljka Dragana Katić, posle 18 godina od rođenje njenih sinova šalje tužbu bivšem partneru. Izađi pred zakon i kaži istinu.

Dragana Katić: Izađi pred zakon i kaži istinu! Posle 18 godina šalje tužbu bivšem partneru! Screenshoot Youtube



Dragani Katić nikada nije teško padalo to što je samohrana majka dvoje dece ali posle njihovog punoletstva, ona je odlučila da bivšeg partnera tuži za sve neisplaćene alimentacije. Sinovi su je u ovome podržali jer ona nikada nije govorila loše o ocu svoje dece i trudila se da oni budu u kontaktu sa njim. Činjenica, da je sa materijalne strane uvek bila sama, odnosno da nije imala pomoć bivšeg partnera tokom dečjeg odrastanja i školovanja, naterala je da presavije tabak. Otac njene dece, uvek je bio zaštićen od javnosti jer nikada nije otkrila ko je on ali bi se u ovom slučaju ogrešila o sinove kada ne bi zatražila ono što im po zakonu pripada. Nakon što im je sve objasnila, oni su je podržali i proces je započet ali Dragana želi da se sve to razreši na sudu, a ne da se razvlači po medijima. 

U emisiji "Nikad nije kasno" Dragana Katić je izjavila: "Ako krenemo deci da objašnjavamo da zakonski možeš neke stvari da regulišeš, ti ćeš dobiti novu generaciju mladih ljudi koji znaju svoja prava i obaveze. Da su moji roditelji bili razvedeni, ja sam sigurna da moja majka ne bi tražila alimentaciju, da se ne bi sudila, jer bi to bila sramota. Ja sam obrnut slučaj jer sam svoju decu uvela u celu priču. Kada su napunili 18 godina, pitala sam da li hoće da uđu u priču, oni su pristali, pitala sam zbog čega i oni su naveli. Oni su sada punoletni i on će da ode i da potpiše svoju izjavu. Sam će da uđe i zakleće se da će govoriti istinu. Izađi pred zakon i kaži istinu. Ako dobiješ, dobiješ, ako izgubiš, izgubiš, ali ćeš u svakom slučaju naučiti nešto".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>