Zadruga

Parovi

Zadruga: Miljana iznela svoje mišljenje o Gordani ali joj Teodorina mama nije ostala dužna! (VIDEO)

Nova takmičarka rijalitija "Zadruga" Miljana, iznela je svoje mišljenje o Gordani ali joj Teodorina mama nije ostala dužna!

Zadruga: Miljana iznela svoje mišljenje o Gordani ali joj Teodorina mama nije ostala dužna! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Miljana Kulić rekla je svoje mišljenje o mami koja je ušla u rijaliti da podrži svoju ćerku. Naime, iako je gledaocima zanimljiva ova situacija, neki ukućani imaju predrasude pa su izneli svoje mišljenje. Došao je red na Miljanu, a kako ona nema "dlake na jeziku", njene reči delovale su jako surovo. Bez zadrške, rekla je: "Ja sam učesnik rijalitija, toliko su mi ljudi nebitni ovde. što se tiče ovog rijalitija, ovde radi ko šta stigne. Ja ne znam šta se ovde dešava imam i reči i glas i znam da ovo ni na šta ne liči, ali ja podržavam nju što je ušla u rijaliti. Isto tako sam joj rekla da se ne meša u sukob. Ja imam jako bogat vokabular tako da nema potrebe da mene brani moja mama". Dodala je još, da Teodoru majka sputava i da se ona zbog toga mnogo smirila, da treba da bude ono što jeste, a ne da se ustručava zbog majke, zbog čega rijaliti trpi. Ukućani su na momenat zaćutali, možda razmišljajući o tome koliko je Miljanino razmišljanje ustvari ispravno. Miljani se ne sviđa ni Gordanino ponašanje u odnosu na pojedine muške ukućane: " Ne kaže se džabe ,,Kakva majka - takva ćerka". Ona ima pravo da se predstavi onako kako ona hoće, to će da procene gledaoci. Samim tim što je ušla vidi se da želi da se takmiči i da bude rijaliti igrač. Da je ušla zbog ćerke vodila bi računa samo o njoj, a ne da se glupira kako bi spavala sa Mićom i tako to, ona je udata ima muža".

Teodoru su pogodile ovakve reči, a Gordana kao najstarija učesnica rijalitija smatrala je da ovo može na lep način da se reši i naterala Miljanu da razmisli prvo o sebi, odnosno o tome kakav primer i sliku ona stvara o sebi kada je trudna ušla u rijaliti ugrožavajući time i sebe i svoju bebu.

 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>