Zadruga

Parovi

Zadruga: Miljana plakala u studiju, a u kući odmah oplela po Luni i Slobi! (VIDEO)

Nova učesnica rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić plakala u studiju, a u kući odmah oplela po Luni i Slobi!

Zadruga: Miljana plakala u studiju, a u kući odmah oplela po Luni i Slobi! (VIDEO) Screenshoot Youtube



"Zadrugu" je napustio Dejan Tasić Tasa,a  "Veliki šef " je rešio da u igru uvede još jednu novu takmičarku. Naime, juče su se u "Belu kuću" uselile Gordana Džehverović i Nadežda Biljić, a pravo iznenađenje bar za ukućane bila je trudna Miljana Kulić. Miljana je poznata po oštrom jeziku, u drugom je stanju, ali je sasvim sigurno to neće sprečiti da se sukobi sa svakim ko joj se bude zamerio. Ona se rasplakala u studiju, kada je rekla da od bivšeg supruga Goce Tržan, Ivana Marinkovića, sa kojim je zatrudnela ne očekuje baš ništa! Tvrdi da se zaljubila ali da sada očima tig čoveka ne može da vidi. 

Miljana se u priči dotakla i Bore Santane za koga smatra da je u dobrim odnosima sa Macom samo zbog popularnosti, a nije poštedela ni Slobu, Lunu i Kiju, te kaže: "Ja imam neverovatnu tremu, kao da sam prvi put na televiziji! Meni se ne sviđa Luna Đogani, Anabelina ćerka, jer je sa oženjenim muškarcem u vezi. Devojka ne poštuje sebe, čim može da bude sa oženjenim čovekom. Nije krivica samo njena, krivica je prvenstveno u njemu". Dodala je, da će joj trebati bar dva dana da upozna sve ukućane, a tema Ivan Marinković joj teško pada što se videlo po njenim suzama. 

Nakon ulaska u kuću, Nadežda Biljić je na vratima ugledala Miljanu i uhvatila se za glavu, a nešto kasnije u razgovoru otkrila je Miljani šta joj je zamerila. Miljani nije bilo najjasnije o čemu se radi pa je Nadeždu upitala: "A šta, ti i ja smo bile u lošim odnosima? Ja znam da smo se dopisivale, ako sam se sa tobom dopisivala. To je davno bilo". Nadežda joj je odgovorila kratko da je trudna i da je sve ok, nakov čega je nešto šapnula Matoroj što je Miljanu izgleda iznerviralo. Šta de dalje događalo, pogledajte u video snimku.


 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>