Region

Svet

Darko Lazić i Ana Sević: Prekinuli svaki kontakt!

Darko Lazić i Ana Sević su nakon razlaza prekinuli svaki kontakt!

Darko Lazić i Ana Sević: Prekinuli svaki kontakt! Screenshoot Youtube



Kako se spekuliše, razvod ovog pevačkog para još uvek nije formalno rešen, a datum koji su njihovi advokati utvrdili je sledeće nedelje. Tada, predpostavlja se treba dogovoriti sporazumni razvod i podelu imovine, a bivši supružnici su prekinuli svaki kontakt. Darko ima puno nastupa, koji su unapred zakazani, pa se zbog toga nije ukazala prilika da se dogovore oko detalja razvoda. Oboje su zainteresovani da se raziđu sporazumno ali ako se dogodi da jedno od njih ne prihvati uslove ovog drugog, slučaj lako može završiti na sudu. Stan u kojem su njih dvoje živeli, na ime je Ane Sević i ona će verovatno tu ostati da živi sa ćerkicom Lorenom. 

Neslaganje u njihovom braku traje već dugo, sudeći po natpisima medija ali poslednja svađa je bila presudna i pale su teške reči, nakon čega se Darko iselio. Prekinuli su svaki kontakt, sem onog nužnog, a to je Darkovo viđanje zajedničkog deteta. 

Priča se da je Darko poznat, kao neko ko ne žali novac, te se predpostavlja da će Ani ostaviti da sama odredi visinu alimentacije za izdržavanje deteta i da će joj osim stana ostaviti i automobil i ostalu vrednu imovinu. On trenutno živi momačkim životom, izlazi, provodi se i spava kod druga ali ne dozvoljava da iko ima uticaj na to šta će Ani ostaviti nakon razvoda jer smatra da je ona majka njegovog deteta i novca mu nije žao. Šta će na kraju biti i hoće li Darko promeniti mišljenje nakon sastanka njihovih advokata, ostaje da se vidi.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>